Effaclar bb blur instant oil absorbing coverage cream mousse

La Roche-Posay

Ár:   €21   Kategória:   Sminkek arcra
Kiszerelés:   30 ml   Bőrtípus:   Minden
Lelőhely:   patikák   Bőrprobléma:   Pattanások (acne)

A krémet és az összetevőket feltöltötte: vanett, Módosítva: 2017. november 2.

Ár:   €21
Kiszerelés:   30 ml
Lelőhely:   patikák
Kategória:   Sminkek arcra
Bőrtípus:   Minden
Bőrprobléma:   Pattanások (acne)

TERMÉKLEÍRÁS

Az Effaclar BB Blur azonnali felszín- és színkorrekciót végez az arcbőrön. Az egyenetlenségeket elfedi, természetesen korrigálja a bőr tónusát köszönhetően az ultra könnyű, lélegző textúrának. Ultra hatékony olaj- és nedvességmegkötő összetevőkkel a bőr bársonyos érzetű, matt marad és egyenletes.

SPF20 - titanium dioxide 10,66%

Fair/light és light/medium színekben kapható.

ÖSSZETEVŐK (INCI)

Dimethicone eo I szil 1 0 ,  Undecane eo ,  Dimethicone Crosspolymer szil ,  Tridecane i ,  Tocopheryl Acetate a I v 0 0 ,  Silica Silylate eo ,  Perlite ,  Disodium Stearoyl Glutamate ti ,  Retinyl Linoleate ,  Aluminum Hydroxide sz I eo I h ,  Titanium Dioxide / CI 77891 sz ,  CI 77491 sz ,  CI 77492 sz ,  CI 77499 sz

Ezt mondják a Krémmániázók a Helia-D termékekről

Ezt mondják a Krémmániázók a Helia-D-ről

krémajánló

hirdetés

Fontos hatóanyagok a krémben

Antioxidánsok: Tocopheryl Acetate
Hidratálók: Aluminum Hydroxide
Vitaminok: Tocopheryl Acetate

Összetevők megmagyarázva

Sűrűbb állagú, szilikon alapú polimer, mely nem hagy nehéz érzetet maga után a bőrön. A kozmetikai termékekben alkalmazva könnyen kenhető, selymes érzetet ad, valamint megakadályozza a habzásukat. Mivel képes védőréteget képezni a bőrön illetve kitölti a finom vonalakat és ráncocskákat, ezárt gyakran használják alapozókban. E szerint a tanulmány szerint az összetevő néhány esetben képes megóvni a bőrt a kontakt dermatitistől, például az SLS által indukálttól.

Az összetevőnek még nincsen leírása.

Emulzió stabilizáló, sűrűség szabályozó és hajfixáló szilikon féle.

Az összetevőnek még nincsen leírása.

Az E-vitamin egyik formája, mely a tiszta E-vitamin és az ecetsav észtere. A tocopheryl acetate hasonló tulajdonságokat mutat a tiszta E-vitaminhoz, azonban egy kicsit kevésbé jó a felszívódása a bőrbe és a fotoprotektív hatása is kevésbé bizonyított. Viszont hosszabb a szavatossági ideje a boltok polcain (shelf life), ami miatt ez a leggyakrabban használt formája az E-vitaminnak.

A tiszta E vitaminról többet itt olvashatsz.

Források:  Leslie Baumann: Cosmetic Dermatology

Az összetevőnek még nincsen leírása.

A perlit viszonylag magas víztartalmú, természetes körülmények között is előforduló vulkanikus üveg kőzet, mely a kozmetikumokban elsősorban felszívó hatása miatt használják. Selymes tapintást és púderes érzetet kölcsönöz a bőrnek.

A CosIng besorolása szerint tisztítószer, felületaktív anyag, bőr- és hajkondícionáló, mellyel leggyakrabban alapozókban, fényvédőkben és hidratálókban találkozhatunk.

Az összetevőnek még nincsen leírása.

Egy alumíniumból előállított mesterséges összetevő, ami a CosIng besorolása szerint átlátszatlanná tevő, bőrvédő, vízmegkötő és sűrűség szabályozó anyagként használnak. A gyakorlatban az összetevőt az INCIDecoder szerint sokkal inkább pigment technológiákban használják: egyrészt a Titanium Dioxid-on védőréteget képez, ami stabilabbá teszi a fényvédőt, másrészt "fordítva" használva (vagyis nem bevonóanyagként, hanem alapanyagként, amit másik pigmenttel bevonnak) növeli a pigmentek színezőképességét. 

A titánoxid ásványi színező anyag fedő tulajdonsággal. Finomra őrölve (mikronizálva) természetes UVA+UVB fényvédő szűrőként szolgál védő, és gyulladásgátló tulajdonságokkal.

Vasoxid. Piros színezőanyag.

Vasoxid fajta. Sárga színezőanyag.

Vasoxid féle. Fekete színezőanyag.

SHOP

Related Posts

Toplist

Latest post

TAGs